TWEEDE PAAR VARILUX-GLAZEN VOOR €289,-!*

30 oktober 2018

Hoeveel brillen heeft u?

Onze bril dragen we altijd en overal. En dat terwijl ook brillenglazen afgestemd kunnen worden op de specifieke activiteiten die u dagelijks onderneemt. Vergelijk het met een sportbroek. Uiteraard kunt u bewegen in een spijkerbroek, maar sportkleding zit toch net wat comfortabeler. Zo is het ook met een tweede bril, die echt een aanvulling kan zijn.

On the road again

Een bril die speciaal is gemaakt voor autorijden, vermindert hinderlijke schitteringen en verhoogt het contrast in het donker. Dat maakt elke rit veiliger. Daarnaast kijkt het voor u als bestuurder een stuk prettiger. Met meekleurende Crizal® Transitions® Xtractive™ brillenglazen verandert de tint bovendien automatisch mee met het licht. Zelfs achter de autoruit!

Digitaal multitasken

Alle beeldschermen waarop u kijkt, gunnen uw ogen weinig rust. Multimediabrillenglazen doen dat wel. Ze helpen uw ogen te ontspannen bij het kijken naar digitale beeldschermen.

Modieuze zonbescherming

Een multifocale zonnebril met een zo hoog mogelijke beschermingsfactor is geen overbodige luxe. U kiest de kleur brillenglazen en wij maken een zonnebril met hetzelfde kijkcomfort als uw heldere Varilux bril.

Uw dag vraagt om meer dan één bril

Wij willen u graag het comfort van een tweede Varilux bril laten ervaren. Daarom profiteert u tot en met 2 december a.s. van een voordelig tweede paar Varilux glazen. En kiest u tijdens de actieperiode voor een tweede bril voor uzelf, dan doneren wij samen met Essilor een bril via Stichting Twobillioneyes.

* Actie geldig tot 2 december 2018. Vraag in de winkel naar de voorwaarden