De 6 coolste zonnebrillenmerken voor deze zomer

18 april 2019

Een zonnebril is onmisbaar in de zomer! Het beschermd niet alleen uw ogen tegen Uv-straling maar ziet er ook nog eens super stylish uit. Het is de perfecte accessoire om extra persoonlijkheid toe te voegen en uw zomer look helemaal af te maken.

 

Tom Ford SUN Glasses

Tom Ford

Thomas Ford is niet alleen modeontwerper maar ook filmregisseur, producent en scenarioschrijver. Dit is terug te zien in zijn moderne en luxe monturen die door heel Hollywood worden gedragen.

 

 

 

Chanel

Chanel Sun Glasses

Het alombekende Franse modehuis weet iedereen te verrassen en kiest dit jaar voor een sportieve look met smalle glazen. De rest van de collectie is aangevuld met klassieke en tijdloze monturen. Zo is er voor ieder wat wils.

 

 

Paul & Joe Sun GlassesPaul & Joe

”Spontaan elegant” en ”Vrolijk” zijn al jaren de belangrijkste kenmerken voor Paul & Joe. Het merk is ontworpen door  Sophie Mechaly: een nieuwsgierige reiziger die wel houd van een beetje humor.

Is uw zonnebril al up-to-date? We hebben alvast de 6 coolste merken voor u op een rijtje gezet.

 

 

Serengeti Sun GlassesSerengeti

Dat het niet alleen om de mode draait weet Serengeti als geen ander. Met mee-kleurende en gepolariseerde glazen zijn ze speciaal afgestemd op de zorg voor de ogen en favoriet onder de piloten.

 

 

 

Modo

Modo Sun Glasses

Modo maakt niet alleen mooie monturen maar zet zich ook actief in voor een betere wereld. De brillen uit de ECO -lijn worden gemaakt van aarde-vriendelijke materialen en bij aankoop worden er twee bomen geplant voor het behoud van het oerwoud.

 

Etnia Sun Glasses

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona staat voor kunst, kleur en licht. Ze zijn mediterraan, onafhankelijk en rebels. Met behulp van kunstenaars worden de collecties tot stand gebracht, waardoor je verzekerd bent van een uniek exemplaar.

 

 

 

 

Advies nodig bij het kiezen van een nieuwe bril? Wij helpen graag verder in de winkel, of neem contact met ons op.