Contactlenzen, comfort door heel de zomer!

9 mei 2017

Met de zomer in aantocht zijn er vele redenen voor brildragers om aan contactlenzen te gaan denken. Contactlenzen zijn ideaal voor in de zomer, ze geven u bijvoorbeeld de volledige vrijheid tijdens uw vakantie of bij het sporten. In onze winkel leggen wij u graag de vele voordelen en het gebruik van contactlenzen uit. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u een mooie zomer tegemoet gaat!

Daarnaast is het dragen van een bril nooit handig tijdens het zwemmen, waarmee een bril altijd in de weg lijkt te zitten. En wat dacht u van de beslagen glazen zodra u het koele huis uitstapt naar een warme buitenlucht? Met contactlenzen heeft u zelfs daar geen last meer van!

‘s Nachts lenzen en goed zicht overdag!

Nachtlenzen zijn lenzen die u in plaats van overdag ‘s nachts draagt. U draagt ze dus tijdens het slapen, waardoor ze uw ogen corrigeren voor de volgende dag. Dit betekend dat u comfort en vrijheid krijgt wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als u wakker bent. Geen bril meer tijdens het zwemmen, of slecht zicht met het dragen van een zonnebril zonder sterkte. Ook zijn ze zeer geschikt voor tieners, zo hoeven de ouders zich geen zorgen te maken over het vergeten van contactlenzen of vloeistoffen naar school!

Gemak, comfort en hygiëne met daglenzen

Daglenzen zijn makkelijk af te wisselen met een bril, zodat u elke dag de vrijheid hebt om te kiezen. Wist u dat er zelfs daglenzen zijn met cilindercorrecties? En er bestaan nu ook multifocale daglenzen, zo kunt u de kleine lettertjes van de krant gewoon lezen zonder dat iemand ook maar van een leesbril af hoeft te weten! De opties zijn eindeloos!

Ten opzichte van andere typen lenzen heeft u met daglenzen het minste risico op oogontstekingen. Daarnaast zijn daglenzen zeer geschikt bij het voorkomen van hooikoortsklachten. Vaak wordt er gedacht dat het dragen van daglenzen duur is, maar u kunt al voor iets meer dan een euro per dag van dit gemak voorzien zijn!

 Drie contactlensspecialisten staan voor u klaar!

In onze winkel staan er drie contactlensspecialisten voor u klaar om de juiste aanmetingen met geavanceerde apparatuur te doen. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent contactlenzen en oogzorg. Zij geven vanzelfsprekend professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het aanpastraject!

Sporten met lenzen of bril?

Contactlenzen zijn ideaal tijdens het sporten, maar er zijn ook speciale sportbrillen. Wist u dat Optiek Terhorst official dealer is van Adidas Sport Eyewear en Oakley? Deze brillen zijn zeer geschikt voor het sporten, zowel tijdens de zomer als de wintermaanden. Zo zijn de glazen van Oakley voorzien van hun unieke ‘Prizm Lens Technology” waardoor ze het contrast van uw gezichtsveld verhogen.

Oakley Prizm Technology