Hier zijn ze: de nieuwste trends voor het najaar

6 oktober 2018

De herfst staat weer voor de deur! Dat betekent dat de herfst kleding weer uit de kast gehaald mag worden. De eerste trends zijn al gespot, deze leest u hier. Uiteraard met een passende bril om de look mee af te maken!

Label By Label Red

Rood
Op deze foto van Label By Label ziet u duidelijk de kleur rood terug, dit gaan we dit najaar veel voorbij zien komen. RES/REI heeft de perfecte bril voor de rode look: het model Daiquiri. De bril heeft een subtiele rand, met iets grotere glazen en ronde vormingen. De rand heeft een rode kleur en past dus mooi bij deze outfit.

RES/REI

 

 

 

 

Sport details
De sporty chic trend werd in de lente van 2018 al gesignaleerd. In het najaar mogen we hiervan blijven genieten! Ook dit ziet u op de afbeelding terug. Omdat de stijl zowel sportief als chic is kunt u kiezen uit een sportieve of elegante bril!

Gotti

 

 


Ruiten
Kiest u dit najaar voor ruiten? Een elegante geruite broek of bovenstuk wordt door veel merken opgenomen in de najaarscollectie. Onze tip voor een bril? Kies voor een eenvoudige, stijlvolle bril, zoals deze zwarte bril van Gotti (model: Devine). De krachtige uitstraling versterkt het effect van deze trend!

Label By Label YellowDierenprints
Ook geen onbekende trend, maar weer helemaal hip in het najaar: de dierenprint. Op de foto van Label By Label ziet u de panterprint. Wij kozen voor de zacht bruine bril om de outfit af te maken. Dit model, 7007 kleur Matte Honey, is van MODO. De zachte look van het frame past mooi bij de pittige uitstraling van de panterprint en is helemaal in dit najaar.

Okergeel
Naast rood is de andere herfstkleur van 2018 okergeel. Een donkere, metalen bril past hier prima bij, maar het zacht bruine model van MODO dat we net noemden matcht ook heel mooi bij deze herfsttrend.

MODO

In het najaar van 2018 houden we het iets subtieler, dus zijn dunne, metalen monturen erg populair. Dit is mooi, want het past erg bij de kledingtrends, die juist iets meer printjes en kleur bevatten. Experimenteer met verschillende brillen bij verschillende outfits en maak uw herfstlook helemaal eigen!

Advies nodig bij het kiezen van een nieuwe bril? Wij helpen graag verder in de winkel, of neem contact met ons op.