Nieuw binnen: Andy Wolf, ic! berlin en meer!

6 maart 2017

Ieder jaar is eind januari de Opti München, een optiekbeurs waar alle merken hun nieuwste modellen showen. Een soort fashionweek maar dan voor brillen en zonnebrillen dus. Optiek Terhorst was hierbij aanwezig en ging met een aantal nieuwe merken naar huis. De nieuwe collectie hangt nu in de winkel, komt u ze snel passen?

Andy Wolf

Wat maakt Andy Wolf zo bijzonder? De 50 mensen die in meer dan 90 stappen 1 montuur maken, ontworpen en gemaakt in Oostenrijk. Unieke, handgemaakte brillen gemaakt in Hartberg, Oostenrijk. De klassieke, unieke en tijdloze monturen van Andy Wolf worden vrijwel volledig in Oostenrijk gemaakt van design tot prototypes, productie en distributie.

Blog - Opti München 2016 Andy Wolf

ic! berlin

Een bril zonder ruimte voor compromissen, een ic! Berlin bril is namelijk helemaal uitgekleed. Lichtgewicht, flexibel, stijlvol, stoer, sterk en past bij ieder gezicht! Zonder schroeven of solderingen van sterk staal en plastic maar flexibel genoeg om een leven lang mee te gaan. Gaat u wel eens op uw bril zitten? Geen probleem, u klikt de veer (het pootje van de bril) gemakkelijk terug en er is niets aan de hand. De mogelijkheden zijn eindeloos met de brillen van ic! berlin door de unieke constructie en materiaalkeuze. Een echt degelijk Duits sterk stukje staal en de moeite waard om te komen bekijken in de winkel!

Blog - Opti München 2016 ic! Berlin

Etnia Barcelona

Met de focus op je vrij voelen en zijn, mens zijn, multi-etnisch en cultureel zijn ontwerpt Etnia Barcelona haar (zonne)brillen. Etnia Barcelona combineert kwaliteit met kunst, cultuur en mode wat resulteert in veelkleurige en moderne brillen. Er zit altijd wel een bril tussen die u goed staat. Optiek Terhorst kreeg de zomer in haar bol en nam alvast een stralende zonnebrillen collectie mee op de Opti in München. Helemaal in stijl van de laatste zomertrends; ronde glazen, dubbele neusbruggen en getinte glazen. De 70’s are back!

Blog - Opti München 2016 Etnia Barcelona

Stepper Eyewear

Met de nadruk op comfort ontwerpt Stepper Eyewear al bijna 40 jaar brillen waarbij het gewicht van de bril op de neusbrug ligt wat voor een uniek draagcomfort zorgt. Tijdloze monturen voor mannen, vrouwen en unisex gemaakt van metaal en kunstof. De monturen zijn duurzaam en de vele keus zorgt voor de garantie van het vinden van een bij u passend montuur. Stepper Eyewear staat voor goede kwaliteit voor een goede prijs.

Blog - Opti München 2016 Stepper

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe collectie?

Komt u vooral langs in de winkel om de nieuwe brillen te proberen. We staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Wilt u er zeker van zijn dat we u meteen kunnen helpen, maak dan een afspraak.