Nog persoonlijkere brillenglazen!

9 november 2016

Wist u dat uw oog net zo uniek is als uw vingerafdruk? Daarom willen wij voor uw ogen het beste én kiezen wij voor brillenglazen die helemaal voor uw ogen op maat gemaakt zijn! Om brillenglazen zo nauwkeurig mogelijk op maat te kunnen maken, is een geavanceerd meetsysteem nodig. En die hebben wij in huis. Graag presenteren wij u Visioffice 2®!

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe bril straks net zo nauw aansluit als een écht maatpak en een bijdrage levert aan het herstellen van uw natuurlijke zicht, voeren wij bij elke reguliere oogmeting ook een meting uit met het geavanceerde Visioffice-meetsysteem. Wij zijn best trots op deze innovatieve technologie in onze optiekzaak en vertellen u graag wat de voordelen voor u als klant en brildrager zijn.

Eenvoudig uw nieuwe montuur kiezen

Een nieuw montuur, altijd weer een lastige keuze, die vaak ook nog bemoeilijkt wordt doordat u zelf niet scherp ziet tijdens het passen. U bent hierdoor overwegend afhankelijk van de mening van anderen, terwijl u de uiteindelijke drager bent. Met de ingebouwde camera maken we filmpjes van u met verschillende monturen op, zodat u zelf een keuze kunt maken. Dat is toch veel fijner?

Persoonlijke eyecode™

Zodra u uw montuur heeft gekozen kunnen we beginnen met het in kaart brengen van uw individuele kijkeigenschappen. Deze parameters worden allemaal meegegeven voor het produceren van uw maatwerk brillenglazen. Hoofdhouding, dominante oog, leesafstand, pupilafstand en de grootte en vorm van het montuur worden gemeten.

Uw maatwerkbril

Visioffice 2 is een snel en zeer nauwkeurig oogmeetsysteem. Doordat er zoveel persoonlijke oog- en gedragseigenschappen worden meegenomen in de berekening en het glasontwerp van uw brillenglazen, heeft u een echte maatwerkbril die helemaal is aangepast op uw kijkgedrag. Op een natuurlijke manier scherp zicht op alle afstanden!

Wist u dat… De extra meting die wij uitvoeren met Visioffice slechts 5 minuten extra tijd kost?