De perfecte bril passend bij uw gezicht, stijl én imago

31 oktober 2017

De ideale bril vinden kan een lastige opgave zijn. En hoewel ieder gezicht uniek is, kan het bepalen van uw ‘gezichtstype’ goed helpen bij het vinden van die perfecte, stijlvolle bril. Naast de vorm van uw gezicht heeft ook de kleur van uw bril een grote invloed op uw uitstraling. Tegenwoordig is er zoveel te kiezen, dat de zoektocht naar een bril passend bij uw gezicht, stijl én imago helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Kiest u bijvoorbeeld een bril met warme kleuren zoals rood en bruin, of koude kleuren zoals blauw en grijs. Een bril die opgaat in uw natuurlijke uitstraling of maakt u met bonte kleuren een echte fashion statement? Wij helpen u graag bij deze keuzes en daarom hebben wij zaterdag 18 november een bijzondere gast in de winkel.

Persoonlijk advies van een professionele kleurstyliste
Martine Vermaak is één van de drie zussen die samen het initiatief zijn achter Beautysalon Evie Style in Rotterdam. Martine zal op 18 november van 12:00u tot 17:00u aanwezig zijn in de winkel om u een een persoonlijk stijl- en kleuradvies te geven.

Evie Style is gestart door 3 Rotterdamse zussen, Kim, Martine en Eveline. Zij hebben hun krachten gebundeld in het centrum van Rotterdam met als doel; een beauty totaalconcept creëren met voldoende ruimte voor een moment van ontspanning en aandacht voor uw uiterlijk.

Martine is make-up specialist bij Evie Style en is dagelijks bezig met het combineren van kleur en specifieke huidtypes. Daarnaast kan zij u alles vertellen over verschillende kleurstijlen en hoe u deze aan kunt laten sluiten op uw eigen persoonlijkheid en het imago dat u uit wilt dragen.

Wat is de vorm van uw gezicht?
Welke bril het beste bij u past is sterk afhankelijk van de globale vorm van uw gezicht. En hoewel ieder gezicht uniek is, maken we onderscheid in zes verschillende gezichtsvormen.

gezichtsvorm 1
Van links naar rechts: Ovaal, lang, rond, vierkant, hartvormig en diamant.

Welke bril voor welke gezichtsvorm?
Heeft u bijvoorbeeld een overwegend rond gezicht? Dan is een hoekig montuur aan te raden, deze benadrukt de rondingen van uw gezicht minder. Naast de vorm van het montuur heeft het formaat van de glazen en natuurlijk de kleur een grote invloed op uw uitstraling.

De richtlijnen omtrent gezichtsvormen bestaan ter indicatie en daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk stijl- en kleuradvies op 18 november in Voorschoten. Plan uw route hier.