De vakantietijd is aangebroken!

8 juli 2017

Nu de zomer toch echt in volle gang is, is het tijd voor vakantie! Toch kan de rit naar uw gekozen bestemming niet altijd even leuk zijn. Een lange rit in de auto, de zon die uw ogen verblind op de weg. Wij van Optiek Terhorst maken uw vakantie graag zo comfortabel mogelijk. Zo kan een goede zonnebril op sterkte een goede oplossing zijn. Wist u daarnaast dat een reservebril in vele landen verplicht is in de auto?

Ook is Optiek Terhorst dit jaar weer aanwezig op de Paardenmarkt in Voorschoten. Komt u ook een kijkje nemen? Lees verder voor meer informatie.

Ik ga op vakantie en ik neem mee..

.. Een reservebril? Op vele vakantiebestemmingen is het verplicht een reservebril in de auto mee te nemen. Ongeveer 80% van de automobilisten is hier niet van op de hoogte. Meer dan de helft neemt dan standaard ook geen reservebril mee. In landen zoals Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland worden hier regelmatig boetes voor uitgedeeld, maar ook in Portugal, Spanje en Zwitserland is dit verplicht.

Dit komt omdat lange ritten veel van de ogen vragen. Ze kunnen geïrriteerd raken, maar daarnaast zijn er vele situaties wanneer uw zicht erg belangrijk is. Denk dan bijvoorbeeld aan hevige regenbuien, verblinding door de zon en mist. Ga dus niet onvoorbereid op vakantie en laat uw ogen van tevoren nog even testen!

Een dagje uit in Voorschoten

De Paardenmarkt in Juli is HÉT feest van Voorschoten. Dit jaar is besloten om de Paardenmarkt van Voorschoten voortaan te houden op de laatste zaterdag in juli. Dat betekent dat de paardenmarkt dit jaar op 29 juli is, maar de kortebaandraverij wordt op 28 juli georganiseerd.

Zoals altijd staan er verschillende evenementen op het programma. Ponyrijden, klimmen op de dorpstoren en zelfs de kermis.

Natuurlijk zijn wij er dit jaar ook weer bij. Zaterdag 29 juli zullen wij zoals altijd weer buiten staan met een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen met hoge kortingen! Zoals Ray-Ban zonnebrillen met wel 25% korting! Komt u ook gezellig langs? Team optiek Terhorst zal voor u klaarstaan!

Geslaagd!

Kent u iemand die is geslaagd voor het eindexamen? Gefeliciteerd! Neem de geslaagde mét cijferlijst mee naar de winkel dan krijgt hij of zij van ons gratis een hippe linnen tas gevuld met poncho, sun cap en lookbook van Andy Wolf. Een merk voor de echte trendsetters!

Serengeti zonnebrillen

U kunt verblinding van de zon voorkomen door het dragen van een goede zonnebril op sterkte. Optiek Terhorst is official dealer van Serengeti, een zonnebril merk uit Florida dat zich na oprichting in 1985 snel in de topklasse positioneerde. Serengeti zonnebrillen zijn ideaal voor automobilisten en de luchtvaart, dat komt door belangrijke innovaties in de lenstechnologieën zoals polariserende filters en de anti blauw licht technologie. Deze technologieën zorgen er onder andere voor dat het verblindende en afleidende blauwe licht voorkomen wordt, wat spanning en vermoeidheid van uw ogen veroorzaakt. Naast deze technische innovaties, weet Serengeti deze te combineren met stijlvolle, elegante en tijdloze monturen voor elke zonnebril drager.

 

Serengeti-model