Viva España! Spaanse weken bij optiek Terhorst

28 september 2017

Opzwepende flamenco, tongstrelende tapas,Processed with VSCO with m5 preset vooruitstrevende modehuizen en designers met klasse. Spanje is bij uitstek het land met gevoel voor stijl en “de goede dingen des levens”. Exclusief bij optiek Terhorst zijn tijdens de Spaanse weken de gehele collecties van Xavier Garcia en Etnia Barcelona te bewonderen en halen wij de Spaanse sferen in huis.

Kom proeven, ervaren en beleven

Van 3 tot en met 28 oktober staat onze winkel in het teken van twee zorgvuldig uitgezochte topmerken. Xavier Garcia en Etnia Barcelona. Zij lopen wat ons betreft voor op kwaliteit, comfort, innovatie en techniek en wij zijn dan ook zeer onder de indruk van de complete, gloednieuwe collecties die wij in ons bezit hebben en nodigen u van harte uit om deze prachtige monturen te komen passen.

Daarnaast zal er in de weekenden extra veel te beleven zijn bij ons in de winkel met onder andere Spaanse muziek, Cava, Sangria (alcoholvrij) en verschillende soorten tapas in samenwerking met Neuteboom Kaas-Verswereld Voorschoten

Topontwerpers in de schijnwerpers

Verken Barcelona met de monturen van designer Xavier Garcia.
Xavier Garcia identificeert zich met “slow design”, omdat zij geloven in verandering, authenticiteit en economische duurzaamheid, in de echte waarde van de producten en de toegevoegde waarde die het ontwerp biedt.
Zij ontwerpen originele, stedelijke monturen met kleurencombinaties en vormen geïnspireerd door de stad en zijn constante beweging.

Etnia Barcelona is kunst, licht en kleur. Het is cultuur, het is kwaliteit. De uiteenlopende collectie vertelt het verhaal van de drager die zich identificeert met zijn bril. Zij bieden onder andere kleurrijke monturen voor een creatieve en originele uitstraling, maar Etnia heeft ook lichte en geavanceerde monturen voor wanneer u meer van design en comfort houdt. Unieke brillen van de meest innoverende materialen met speciaal geselecteerde kleuren die passen bij het ontwerp en u een ultieme uitstraling geven. Daarnaast bestaat Etnia Barcelona dit jaar 15 jaar en wij vieren het feestje samen met u mee!

Onbeperkt genieten van Spaanse sferen!

Steel de show met uw nieuwe bril en geniet van overheerlijke tapas!

Bij aankoop van een multifocale bril krijgt u tijdens de Spaanse weken ‘een avond onbeperkt tapas eten voor 2 personen’ cadeau bij restaurant ‘La Casita‘ in Voorschoten!

En bij aankoop van een enkelvoudige bril krijgt u tijdens de Spaanse weken ‘een lekkere Spaanse Cava (of fris) met een tapas voor 2’ cadeau bij restaurant ‘La Casita

Adiós a la óptica Terhorst

20170913_134904 (1)