De zomer komt eraan, bescherm je ogen goed!

6 april 2017

De zomer komt er weer aan en we kunnen weer volop gaan genieten van het mooie weer. Maar is uw zonnebril al up-to-date? Kom bij ons langs voor een nieuwe zonnebril! Bij Optiek Terhorst hebben we een breed scala aan diverse zonnebrillen, trendy, stoer, klassiek, noem het maar en wij hebben het! Deze zomer zijn ronde, gekleurde glazen helemaal hip en happening. Maar een zonnebril heeft als doel vooral om je ogen te beschermen tegen UV-straling.

Zonnebrandcrème voor je ogen

Die bestaat natuurlijk niet! Maar vergeet niet dat je ogen ook goede bescherming nodig hebben tegen de UV-stralen, net als je huid. UV-stralen zorgen ervoor dat je ogen verouderen. In plaats van smeren doe je er verstandig aan om een goede zonnebril te dragen.

Jong en oud

Al vanaf jonge leeftijd zijn goede zonneglazen belangrijk, de ogen van kinderen zijn immers nog volop in ontwikkeling. Vaak zijn kinderen ook meer buiten dan volwassenen. De jaarlijkse UV-blootstelling van een kind ligt maar liefst 3 x zo hoog als die van een volwassene!

Bescherm je ogen zo goed mogelijk

Optiek Terhorst - Logo E-SFP 50+Voor de beste UV-bescherming ben je bij ons aan het juiste adres. Het is belangrijk om voor glazen in je zonnebril te kiezen met een zo hoog mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF). Hoe dit systeem werkt is vrij eenvoudig: hoe hoger de E-SPF waarde, hoe beter je ogen beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen. Deze index is onafhankelijk waardoor je altijd de beste keuze kunt maken, ongeacht het merk of de winkel.

Speciale dubbelzijdige coating

Bij Optiek Terhorst hebben we een bijzonder glastype in het assortiment. Namelijk een zonneglas dat aan zowel de voor- als de achterkant UV-stralen tegenhoudt.

Bekijk ons ruime assortiment RayBan zonnebrillen, nu met 15-20% korting!

We vertellen je graag meer hierover bij ons hier in de winkel. En maak je geen zorgen, je stapt modieus én beschermd de zon in!

Optiek Terhorst - Blog - Zonnebrillen