Het team

Joep Terhorst

“De combinatie van techniek, mode en vooral ook het werken met mensen maakt het vak van opticien zo uniek en mooi.”

Joep is al meer dan dertig jaar een vakman. Sinds 1989 is hij zelfstandig opticien en eigenaar van Optiek Terhorst in het hart van Voorschoten. Joep is gediplomeerd opticien, oogmeetspecialist en contactlensspecialist. Bij hem kunt u terecht voor het aanmeten van brillen en contactlenzen. Deskundig advies staat uiteraard buiten kijf.

Hilde Terhorst

“Iemand een nieuw uiterlijk geven door een montuur uit te zoeken dat echt bij hem of haar past. Dat vind ik het mooiste aan mijn vak.”

Hilde, de vrouw van, is uw specialist als het gaat om montuuradvies. Sinds 2012 hebben al vele klanten samen met haar een montuur uitgezocht. Zij volgt de laatste trends op het gebied van oogmode en staat dus haar ‘mannetje’.

Naomi Kersten-de Roode

“Het mooiste aan mijn vak is samen met de klant op zoek gaan naar die ene perfecte bril die hem of haar met een frisse, stralende blik naar buiten laat gaan.”

Naomi vindt het een sport om elke klant het juiste montuur aan te meten. Ook zij volgt de oogmode op de voet en brengt haar kennis en gevoel voor mode al sinds 2008 in de praktijk bij Optiek Terhorst.

Noortje Griffioen

“De afwisseling van mode, techniek en iemand persoonlijk adviseren. Dat maakt het vak van opticien voor mij zo veelzijdig en leuk.”

Noortje werkt sinds 2014 bij Optiek Terhorst en is gediplomeerd opticien, variluxspecialist en contactlensspecialist. Zij verricht vakkundige oogmetingen en geeft een passend glasadvies. Met haar handvaardigheid zorgt zij voor het nauwkeurig inslijpen en monteren van glazen in de monturen. Ook voor het aanmeten en controleren van uw contactlenzen kunt u bij haar terecht. Als geboren en getogen Voorschotense geniet Noortje ervan dat zij in haar eigen dorp werkt in een winkel waar persoonlijke aandacht altijd voorop staat.

Lisette Wijdemans

“Naast een nauwkeurig oogonderzoek vind ik aandacht en een heldere communicatie belangrijk in het contact met klanten. Samen komen we zo tot een passende correctie.”

Lisette heeft als dochter van een opticien al vroeg de liefde voor oogzorg meegekregen. Na haar studie optometrie is ze werkzaam geweest in de optiek en was ze manager educatie binnen een grote internationale producent van contactlenzen. Daarnaast was ze als docente aan de Hogeschool Utrecht nauw betrokken bij de vernieuwing van het contactlensonderwijs. Bij Optiek Terhorst verzorgt Lisette de optometrische onderzoeken. Onderdeel hiervan is netvliesscreening bij diabetespatiënten, waarvoor een samenwerking bestaat met de huisartsen in de regio. Daarnaast houdt ze zich veelal bezig met oogmetingen, contactlensaanmetingen en controles.

Willemijn Harker

Willemijn

Opticien en variluxspecialist